Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Andorra

I Andorra, vi bruker Europcar og Budsjett for å tilby deg kvalitet biler for utleie. De har et godt utvalg av biler som passer alle størrelser av familier og grupper, men bestill minivans tidlig. Biler kan bli samlet inn fra Andorra la Vella, hvor Økonomiske tilbyr en gratis ekstra sjåfør i prisen.

Om Andorra

Fyrstedømmet Andorra kan bli funnet klemt mellom Frankrike og Spania. Andorra tilbyr noen av de beste ski ferie for å bli funnet i den østlige delen av Pyreneene. Det fjellrike landskapet gir du med et naturskjønt landskap for din minivan leie ferie i Andorra.

Hovedstaden Andorra la Vella og er den høyeste hovedstaden i Europa, med en høyde på over ett tusen meter. Det muntlige språket er katalansk, men du kan oppnå ved å bruke spansk og fransk. Selv om en monarkiet, det har to høvdinger, én av disse er President i Frankrike, og den andre en Biskop. Euro er den lokale valutaen, men som ennå Andorra er ikke en del av den Europeiske Union, hovedsakelig fordi det er sett på som et skatteparadis. På grunn av høyden og masse gåing, og er lisensiert av mennesker er en av de beste i verden. Om åtti fem tusen mennesker bor her. Det er et populært sted for å lære å gå på ski, med Soldeu å være en av de mest populære feriestedene.

Minivan Utleie

Bestill med tillit, så alle priser kommet med overflødig fraskrivelse, sammenbrudd dekke, forsikringer og ubegrenset kjørelengde. Ekstra forsikringer som er tilgjengelig lokalt for å redusere lokale innskudd. Få ekstra som barneseter og ekstra drivere når du bestiller hvis nødvendig. Hvis det er behov for å gjøre en endring senere, så dette kan bli gjort for uten kostnad. Men hvis du må avbryte, dato og klokkeslett for henting anser hvis du kan avbryte for gratis eller ikke.